NLdoet: samen de buitenboel seizoensklaar maken.

Evenals twee jaar geleden zijn ook dit jaar de kalkovens deelnemer van de actie NLdoet. NLdoet is een initiatief van het Oranjefonds, met als doel om met georganiseerde klusdagen aandacht te vragen voor vrijwilligerswerk. Op zaterdag 10 maart zullen er na een verse kop koffie met wat lekkers de handen uit de mouwen gestoken worden.

Onkruid wieden, even met de ragebol langs de buitenkant en de kozijnen afsoppen, zullen de kalkovens er weer verzorgd uit laten zien. Daarnaast gaan we mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van het Oranjefonds samen grote houten bloembakken maken, vullen en plaatsten. Geïnspireerd door de mooie bloembakken in de binnenstad was dit nog en wens van de vrijwilligers die op de deze dag ingewilligd zal worden. Deze krijgen een mooie plek aan de voorkant van het terrein en zorgen voor een kleurrijk aangezicht.

Nieuwsgierig of vrijwilligerswerk bij de kalkovens misschien iets voor u is of wilt u gewoon deze dag ons een handje helpen? U bent van harte welkom op 10 maart om 09.30 uur.

Copyright Stichting Kalkovens Hasselt 2017-2024© | Alle rechten voorbehouden