Organisatie kijkt terug op geslaagde wintermarkt

Terwijl er aan de regen geen einde leek te komen, troffen de vrijwilligers vrijdag 21 december de nodige voorbereidingen voor de wintermarkt. Ondertussen werden de weersverwachtingen nauwlettend gevolgd en werd er gehoopt op verbetering. De markt begon enigszins nat en koud maar toch werd het zo langzamerhand droog en aangenamer.

De regen en wind weerhield de 20 standhouders er niet van om toch te komen, net als het publiek. De markt kon rekenen op een groot aantal bezoekers.

De optredens van de blokfluitclub, de verhalen van Gerda Meester en het ensemble van Irene trokken veel publiek. Hiervan werd zichtbaar genoten.

De markt viel samen met Hasselt bij Kaarslicht georganiseerd door Hendrikus Fernhout. Op het dek van zijn schip gaf het kinderkoor Bounce een mooi optreden. Ook regelde hij de lampionoptocht die samen met de drumband van Hasselts Fanfare vertrok vanaf het kalkoventerrein en een ronde maakte door de Hanzestad.

De buren van het evenemententerrein verzorgden samen met de vrijwilligers van de kalkovens de vele waxinelichtjes langs het Kalkovenwegje.
Vanaf het gemeentehuis vertrok elk kwartier het wegtreintje Bello. Ook deze vrijwilligers uit Hellendoorn mochten rekenen op vele passagiers.

Stichting Kalkovens Hasselt en Hanzestad Hasselt Marketing kijken terug op een geslaagd evenement en willen alle vrijwilligers, de deelnemers van de markt en het publiek hartelijk danken voor deze geweldige dag!

Copyright Stichting Kalkovens Hasselt 2017-2024© | Alle rechten voorbehouden