Rabo ClubSupport. Het stemmen is gestart!

De stemperiode van Rabo ClubSupport is van start gegaan. Leden van Rabobank kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen met mooie bestedingsdoelen. Ook dit jaar doet Stichting Kalkovens Hasselt weer mee om onze droom te verwezenlijken.

Stichting Kalkovens Hasselt is een enthousiaste groep vrijwilligers die zich inzet voor het behoud van dit unieke industrieel monument. Met aandacht voor onderhoud, inrichting, ontvangen van publiek en het doorgeven van kennis over de rijke geschiedenis van deze eeuwenoude Hasseltse industrie. Graag willen wij volgend jaar, tijdens het jubileumjaar, een droom uit laten komen. Dit is het toegankelijk maken van één van de ovens voor publiek. Hiervoor is een kostbare verbouwing nodig waarbij een trap en een plateau worden geplaatst. Zo wordt er een mooie beleving toegevoegd aan ieder museumbezoek en kunnen we de verhalen die wij vertellen tot leven brengen.

Over Rabo ClubSupport
Met Rabo ClubSupport viert de Rabobank samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat doen ze niet door alleen de clubs, stichtingen en verenigingen te koesteren maar ook steunen. Daarom geven zij als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Zodat deze kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Stemmen
De stemperiode loopt tot 11 oktober. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld. Help ons daarom om zoveel mogelijk stemmen te krijgen om ons initiatief waar te maken!

Klik hier om te stemmen

Copyright Stichting Kalkovens Hasselt 2017-2024© | Alle rechten voorbehouden