Voorbereidingen nieuwe seizoen in volle gang

Na twee jaren met veel beperkingen, geven de huidige omstandigheden weer ruimte om vooruit te kijken.
De eerste vergaderingen zijn geweest, de eerste plannen zijn gemaakt, klusjes worden gedaan, herkenbare kleding voor onze vrijwilligersgroep is besteld. Kortom we kijken uit naar een seizoen vol mogelijkheden. Dit seizoen start op zaterdag 23 april als deelnemer van de gezamenlijke opening van het cultureel en toeristisch seizoen Hasselt.

Op deze dag zijn zullen we onze deuren weer voor de eerste keer openen voor publiek. Er zal speciaal voor deze gelegenheid een aangepast programma worden georganiseerd. Hierover zal er later meer informatie worden gepubliceerd. Eén van de andere voorbereidingen is het kritisch kijken naar de mogelijkheden van bezoek aan de kalkovens.

Steeds meer toeristen en andere belangstellenden hebben de afgelopen jaren een bezoek gebracht aan onze mooie Hanzestad. Als antwoord op deze mooie ontwikkeling zullen de kalkovens in tegenstelling tot eerdere seizoenen vanaf die dag geopend blijven voor publiek. Ook kunnen wij weer groepen ontvangen. Heeft u hiervoor belangstelling, neem dan gerust even contact op.

Wij hopen zowel op 23 april als het komende seizoen veel publiek te mogen ontvangen.

Copyright Stichting Kalkovens Hasselt 2017-2024© | Alle rechten voorbehouden