Opening toeristisch seizoen

Op zaterdag 23 april wordt er in Hasselt de opening van het cultureel en toeristisch seizoen groots geopend. Door verschillende organisaties en bedrijven wordt er een divers aanbod van activiteiten georganiseerd. Tijdens deze dag kunt u van de Kalkovens verwachten dat wij vooral onszelf zullen zijn.

Wij geven u graag een gastvrij en vrij toegankelijk welkom tijdens deze dag. De rondleiders zullen aanwezig zijn voor een rondleiding en ook zullen er verschillende presentaties gegeven worden. Daarnaast is er voor de kinderen een kindertafel met een leuke kinderactiviteit.

Deze dag is voor ons ook een beetje een bijzonder, omdat wij vanaf deze dag als vrijwilliger goed herkenbaar zullen zijn door de nieuwe vrijwilligerskleding. Deze zullen wij met trots dragen. Ook zal het publiek voor het eerst kennismaken met een prachtige grote afdruk van een foto van het personeel uit vroegere tijden, die wij deze winter op hebben mogen hangen. Weer mooie toevoegingen waar wij bijzonder blij mee zijn.

Vanaf 25 april zullen wij van maandag tot en met zaterdag geopend zijn van 11.00-15.00 uur. Ook groepen zijn van harte welkom, neem gerust even contact op.

Copyright Stichting Kalkovens Hasselt 2017-2024© | Alle rechten voorbehouden