Stemmen op de Kalkovens in Hasselt . . .?

Vanaf nu kan iedereen die klant is bij en lid is van de Rabobank stemmen op één van de maatschappelijke doelen uit de directe omgeving die zich hebben ingeschreven bij de Rabo ClubSupport actie 2023.

Als Stichting Kalkovens Hasselt vervullen wij een belangrijke (maatschappelijke) functie als het gaat om het in stand houden van een uniek stukje industrieel erfgoed met als ultieme uitgangspunt het tot in lengte van jaren doorgeven en bewaren van het authentieke verhaal over het arbeidsintensieve proces van het branden van schelpen tot kalk.

Met het uitbrengen van een stem op onze stichting draagt iedereen die dat doet indirect bij aan het voortbestaan van een waardevol museum voor nu en hopelijk óók voor toekomstige generaties.

Wij zijn blij met het initiatief van de Rabobank om óók dit jaar weer een stemronde te organiseren! Stemmen kan dit jaar van 4 t/m 26 september.

Met zoveel mogelijk stemmen kunnen de ovens van het prachtige kalkovencomplex, uiteraard figuurlijk, blijven roken en kunnen onze enthousiaste vrijwilligers het verhaal, dat beslist niet verloren mag gaan, tot in lengte van jaren blijven vertellen!

Stemmen op de Kalkovens in Hasselt . . .? van harte aanbevolen!!

Klik hier om te stemmen!

Copyright Stichting Kalkovens Hasselt 2017-2024© | Alle rechten voorbehouden