Optreden Joris Linssen & Caramba

De SCAB Hasselt organiseert op vrijdag 26 augustus een openingsconcert van haar nieuwe seizoen op het terrein van de kalkovens. De band Caramba is vastgelegd om op te treden. De band van Joris Linssen brengt Nederlandstalige muziek met een vleugje Mexico.

Van oktober tot april toert Caramba langs de schouwburgen met een theaterconcert. De rest van het jaar spelen ze op festivals en bijzondere locaties waaronder dus dit concert in Hasselt bij de Kalkovens.

Al sinds 1999 bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Naast zanger/tv-presentator Joris Linssen bestaat Caramba uit Djem van Dijk (percussie en zang), Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang) en Erik van Loo (contrabas en zang). Caramba staat bekend om het vuur waarmee we spelen, de meeslepende verhalen, het virtuoze accordeonspel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme. Zien is geloven. Een concert van Caramba is altijd raak.

Kaarten voor dit concert zijn te reserveren via scab-hasselt@hotmail.com of op het inschrijfformulier in de bibliotheek Hasselt. De kosten zijn 15 euro en 12,50 euro voor vrienden SCAB.

Hieronder een kleine indruk van de optredens van Caramba:

Copyright Stichting Kalkovens Hasselt 2017-2024© | Alle rechten voorbehouden